UNIWASH, en växande aktör inom taktvätt och ytbehandlingar, är stolta över att meddela sin dedikation för att erbjuda högkvalitativa och innovativa lösningar inom takvård och taktvätt ytbehandlingar.

UNIWASH har på kort tid skapat en stark närvaro inom branschen och sätter kundnöjdhet och professionell service i fokus. Företaget specialiserar sig på taktvätt och ytbehandlingar som syftar till att förlänga takets livslängd och minska underhållskostnader.

Våra tjänster inkluderar:

Taktvätt: UNIWASH erbjuder skräddarsydda lösningar för taktvätt med modern utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter. Detta bidrar till att ta bort smuts, alger, mossa och andra skadliga element som kan påverka takets  fasadtvätt hållbarhet.

Ytbehandlingar: Våra professionella ytbehandlingar skyddar ditt tak mot väderpåverkan och föroreningar, samtidigt som de ger taket ett förbättrat estetiskt utseende och ökad energieffektivitet.

UNIWASH har engagerat personal och har en passion för att uppfylla kundernas behov när det gäller takvård och ytbehandlingar.

Vi är också stolta över vår strävan efter miljömedvetenhet genom att använda miljövänliga produkter och hållbara metoder i vårt arbete.

För mer information om UNIWASH och våra tjänster, besök vår webbplats på www.uniwash.se eller kontakta oss direkt på [email protected] / 0738 38 38 66.

Om UNIWASH: Företaget grundades i Ystad år 2023 och har sedan dess åstadkommit stora framgångar inom branschen. Med en snabbt växande kundkrets och stora samarbetspartners expanderar företaget i en stormande fart.

Med många års erfarenhet i branschen är vi stolta över att säga att vi är mossans största fiende. Vi har, bortsett från att eliminera mossan från en stor mängd kunders tak, också ingått i ett samarbete med en av Sveriges största mäklarbyråer – Fastighetsbyrån.

När du anlitar UNIWASH kan du känna dig trygg i att du har överlämnat taktvätten till en säker partner. Vi bryr oss om ditt tak och brinner för att förverkliga alla dina takdrömmar. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle, minskar koldioxidutsläppen och skapar en bättre framtid för de nästkommande generationerna.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

[UNIWASH Svenska AB] [0738 38 38 66] [[email protected]]