Alle kender kraften i artiklen markedsføring. Det er et uundværligt værktøj for enhver seriøs marketingmedarbejder eller webstedsejer. Der er simpelthen sundhedsartikler ingen bedre måde at levere godt indhold til brugerne og også blive belønnet med trafik, livsnerven for enhver virksomhed på internettet. Og markedsføring af sundhedsartikler er ingen undtagelse.

Det leder tankerne hen på spørgsmålet: “Hvad er det bedste emne at skrive om?” Selvom det ikke er et let svar, er et af de mest søgte emner på internettet alt Behandling  sundhedsrelateret. Sundhedsartikler er i enorm efterspørgsel. Der er et næsten ubegrænset behov for sundhedsrelateret information på internettet.

Hvis sundhed er et godt område at koncentrere sig om at skrive artikler om, hvordan maksimerer jeg så min indsats for at drive trafik til mit websted?

Du har trods alt mindst 2 formål med at skrive en artikel; den ene er at levere godt indhold, den anden er at bruge den artikel som et køretøj til at drive trafik til dit eget websted.

Det første svar er at levere en artikel af virkelig høj kvalitet. Det skal bakkes op af forskning og skrives på en interessant, men alligevel informativ måde. På grund af kvaliteten af denne artikel bør den opfanges af søgemaskinerne og er mere tilbøjelige til at blive læst af surfere. Nogle omtaler dette som “Bum Marketing”. En simpel proces, der involverer at skrive målrettede artikler og sende dem til artiklens mapper. Så kan du bruge fordelen ved den øgede trafik til at tjene penge på dit websted.

Selvom dette har vist sig at være en meget effektiv strategi, er du klar over, at der er mindst to andre måder, der involverer brugen af en sundhedsartikel, men med et twist?

Den anden måde involverer brugen af lyd. Hvordan kan lyden bruges? Jeg troede, at denne artikel handler om artikler, ikke lyd. Det er det, men med et twist. Lyden sender faktisk trafik til artiklen. Den nemmeste måde er at tilbyde gratis simple sundhedslyd, der involverer dit specifikke emne og derefter give et link til den artikel, du har på dit websted. En kort sundhedsartikel vil også være i orden, det behøver ikke at være en lang roman.

Endelig fokuserer den tredje metode på at bruge video. Hvad har video med artikler at gøre? Endnu et gyldigt spørgsmål. Det korteste svar er at sige YouTube. Ideen er at tage en simpel medicinsk video, post den på You Tube med et link tilbage til dit websted. Videoen ses på YouTube (eller et hvilket som helst antal andre videocentrerede websteder), og seeren vil følge linket tilbage til dit websted med sundhedsartiklen for dit valgte emne. I teorien kunne hver af dem faktisk føre trafik til den anden ved at tilføje et link på din webstedsartikel tilbage til den sundhedsvideo, du har lagt ud.

Så som du kan se fra denne korte oversigt, er der mindst 3 unikke måder at bruge sundhedsartikler, videoer og lyd til at drive trafik til dit websted. Det kan være en af de nemmeste strategier at anvende. For dem med begrænset tid er der mange indholdsudbydere, der vil producere artikler, videoer og lydbånd på Private Label-basis. En advarsel her. Brug kun sundhedsartikler, lydbånd og videoer, der er produceret af licenserede medicinske personer. Dette sikrer, at kun faktuelle og nøjagtige oplysninger bliver brugt af dine websteder.