Het enige dat thuiswerkende moeders nodig hebben om hun klanten meer dan één product te verkopen, is een website om geld te verdienen. In het verleden kostten websites om geld te verdienen honderden dollars. Dit artikel bespreekt hoe thuiswerkende moeders of wie dan ook gemakkelijk websites kan maken om geld te website laten maken verdienen.

Laten we beginnen met blogs. Een blog is een website waarmee u geld kunt verdienen en die u heel gemakkelijk kunt opzetten. Geen hostingkosten om elke maand te betalen. Typ gewoon de uitdrukking blogger in het Engels in de Google-webbrowser en volg drie eenvoudige stappen. Of misschien gebruik je liever WordPress. Blogs bieden veel voordelen, maar hebben twee beperkingen.

Wanneer u een blog opzet, heeft u geen controle, tenzij deze wordt gehost op uw eigen of een betaalde server. Geen controle hebben betekent dat iemand je blog kan sluiten als je de regels overtreedt. Als thuiswerkende moeder heb je controle nodig, om materiaal te plaatsen zoals jij dat wilt.

De tweede beperking is dat blogs geen flexibiliteit hebben als het gaat om het installeren van extra software. U kunt niets aan flexibiliteit doen wanneer u een blog gebruikt als website om geld te verdienen. Sommige instellingen worden geleverd door de serviceprovider en kunnen niet worden gewijzigd.

Voor de meeste thuiswerkende moeders die websites willen opzetten om geld te verdienen, weegt het gemak van Blogger en WordPress veel zwaarder dan het probleem van flexibiliteit. Op de lange termijn heb je echter een website nodig die flexibel is, waar je zelf de regie over hebt. In tegenstelling tot blogs kunt u met het volgende alternatief extra externe software installeren als onderdeel van uw website.

Als u geen hostingkosten wilt betalen, zijn er veel hostingproviders die hostingdiensten aanbieden in ruil voor gratis advertenties op uw website. Tripod.Lycos.com host uw site tegen een kleine vergoeding, maar biedt ook een gratis abonnement in ruil voor gratis advertenties op uw website. Het beste deel is dat er gratis gebruiksvriendelijke, professionele tools voor het bouwen van websites worden aangeboden. Met deze tools kan elke moeder thuis een website opzetten om geld te verdienen zonder professionele hulp.

Nadat u uw account heeft geopend, volgt u gewoon de instructies. U kunt een website voor het maken van geld met één pagina of een website met meerdere pagina’s openen. Het wordt aanbevolen om voor een website met meerdere pagina’s te gaan, aangezien u met deze optie later andere pagina’s kunt toevoegen. Thuiswerkende moeders kunnen beter beginnen met een of twee pagina’s en later meer pagina’s toevoegen.