Sådan tjener du penge ved at blive en kommerciel rengøringskonsulent

Med et stort boom af nye virksomheder gennem de sidste 5 år tjener rengøringskonsulenter mange penge. Hvad er en rengøringskonsulent? En rengøringskonsulent er en person, der analyserer en virksomheds rengøringsudgifter og anbefaler måder at spare penge på deres rengøringsudgifter. En rengøringskonsulent kan tjene penge både på de virksomheder, der bliver analyseret, og på henvisningsgebyrer til rengøringsfirmaer for dvi-ren.dk henvisninger.

Det er relativt nemt at blive rengøringskonsulent. Den første ting at gøre er at få viden om, hvordan rengøringsfirmaer arbejder, hvilke tjenester de leverer og aktuelle priser for rengøring i dit område. Hvis du kigger i telefonbogen, er der en overflod af rengøringsfirmaer i hver by i hele landet. De fleste af disse virksomheder betaler dig gerne et henvisningsgebyr for en rengøringskonto på grund af hård konkurrence i den kommercielle rengøringsindustri i dag. I den modsatte ende vil de fleste virksomheder betale dig et konsulenthonorar for at spare dem penge på deres rengøringsbehov. Når du har undersøgt det kommercielle rengøringsmarked i dit område, er det tid til at oprette et par rengøringsfirmaer som henvisningskunder. Den nemme måde at opnå dette på er at vælge et par mindre kommercielle rengøringsfirmaer, der lige er startet. Opret og aftal et henvisningsgebyr med disse virksomheder for hver af de virksomheder, du sender deres vej. Det er tilrådeligt at vælge rengøringsfirmaer, der repræsenterer forskellige områder af rengøringsmarkedet. Et eksempel på disse forskellige områder ville være et rengøringsfirma, der leverer grundlæggende rengøringsbehov, tæpperenserfirmaer og kanalrensningsfirmaer. Sørg for at vælge mindst tre virksomheder i disse rengøringskategorier, så du kan få dem til at konkurrere om den lavest mulige ventilationsrens pris.

Når du har aftalt et henvisningsgebyr fra disse rengøringsfirmaer, er det tid til at henvende sig til virksomheder, der har brug for rengøring. En god måde at henvende sig til en virksomhed på er at tilbyde en garanti for, at hvis du ikke sparer dem penge, bliver du ikke betalt. Den grundlæggende plan er at analysere, hvad de i øjeblikket bruger på deres rengøringsbehov og foreslå måder, hvorpå de kan spare penge ved at bruge de rengøringsfirmaer, du repræsenterer. Tag et godt kig på hver eneste dollar, de bruger på rengøring, inklusive rengøringsarbejde, rengøringsartikler, der bruges til rengøring og basale sanitære forsyninger såsom toiletartikler og behov for affaldshåndtering. Når du har lavet en liste og prissat hver af deres kommercielle rengøringsudgifter, er det tid til at lave bud på de rengøringsfirmaer, du har rekrutteret. Vær detaljeret, når du afgiver rengøringsbud til disse virksomheder, og udfør standarderne for hver rengøringsopgave, der skal udføres. Når de har udfyldt bud, sammenligne dem for den laveste pris og præsentere vinderne for de virksomheder, der skal renses.