On olemassa lukuisia motiiveja, miksi ihmiset päättävät mennä Japaniin. Suunnittelet kyydin tähän Itä-Aasian maahan liiketoiminnan harjoittamiseksi siellä. Tai sinulla voi olla pitkäaikainen https://japaniin.com/ kiehtovuus Japanin kieleen tai kulttuuriin. Yksinkertaisin henkilö, joka aikoo asua Japanissa muutaman päivän, saattaa haluta tehdä yksinkertaisimpia päiväretkiä, jotka voivat olla lyhyen matkan päässä majatalostasi. Se on tyydyttävää, ja jos et ole koskaan käynyt Japanissa aikaisemmin, voit todellakin täyttää jonkin aikaa etsimällä lähellä olevia nähtävyyksiä. Mutta jos aiot oleskella Japanissa viikon tai pidemmän ajan, saatat joutua täyttämään matkasuunnitelmasi hauskoilla asioilla, jotka saattavat vaatia lisämatkan kuuluisiin kohteisiin. Japanissa on paljon kaupunkeja ja nähtävyyksiä. Jotkut verkkosivustoista heijastelevat nykyisen Japanin innovaatioita ja eloisuutta, kun taas toiset ovat luonteeltaan hyvin historiallisia. Jos etsit japanilaisia vertaissivustoja tehdäksesi matkastasi erittäin mieleenpainuvan, tässä on 5 kaupunkia ja kiinnostavaa kohdetta, joita kannattaa tarkastella Japanissa:

1. Kamakura (lähellä Tokiota):

Vuosina 1185–1333 kamakuran metropoli muuttui kamakura bakufun tai shogunaatin läheisyyteen. Tästä tuli Japanin tosiasiallinen pääkaupunki, ja se muuttui aikoinaan yhdeksi maailman väkirikkaimmista kaupungeista. Nykyään Kamakura on keskikokoinen noin 175 000 ihmisen kaupunki, joka sijaitsee yksinkertaisesti Tokion eteläpuolella. Jos olet Tokiossa tai lähellä sitä ja olet kiinnostunut muinaisesta Japanista, joka koostuu sen temppeleistä ja pyhäköistä, sinun tulee nauttia kamakura-matkasta. Koska se sijaitsee lähellä Tokiota, se tekee siitä vaikeuksitta kätevän päivämatkan. 2. Miyajima-pyhäkkö (lähellä Hiroshimaa):

Jos matkasi Japaniin saattaa viedä sinut hiroshimaan, muista matkustaa miyajiman saarella. Se on kuuluisa tunnetusta torii-portista, joka kuuluu itsukushiman loistoon. Portin alin osa on varmasti upotettu veteen jossain nousuveden vaiheessa, mikä antaa sille mahdollisuuden kellua veden huipulla. Sitä pidetään yhtenä Japanin kolmesta poikkeuksellisesta näkökulmasta. 3. Ichinoboh onsen (sendaissa):

Pohjois-Honshulla (Japanin pääsaari) sijaitsee valtava kaupunki nimeltä Sendai. Siellä voit löytää fantastisen itäisen onsenin tai lämpimän kevään. Ichinoboh onsen kerää usein erittäin paljon pisteitä niin itäisiltä kuin ulkomaisilta lomailijoilta. Jos et pääse sentään loppuun koko vierailusi ajan, varmista, että etsit kuka tahansa vastakkainen henkilö, joka on satoja onseneja Japanissa. Onsenilla matkustaminen tekee kokemuksestasi Japanissa entistä todellisemman.