1. Dobrodošli na officepro.rs – sve za efikasno i organizovano poslovanje, od kancelarijskog materijala do PC dodataka, školskog pribora, i higijenskih proizvoda!
Naša misija je da vam pružimo sve što vam je potrebno za efikasno i organizovano poslovanje. Od arhiviranja i organizacije, preko širokog izbora kancelarijskog materijala, do najsavremenijih PC dodataka i opreme za prezentacije, naš asortiman je pažljivo odabran kako bi zadovoljio sve vaše poslovne potrebe. Pored toga, nudimo i širok spektar školskog pribora, štampača, kertridža i tonera, kao i raznovrsne torbe i rančeve. Uz našu ponudu higijenskih proizvoda i hemije, vaša kancelarija će biti kompletno opremljena. Dobrodošli u officepro.rs, gde kvalitet i raznovrsnost idu ruku pod kancelarijski materijal ruku!
  1. Naš asortiman
Predstavljamo raznovrsni asortiman kancelarijskog materijala i opreme, prilagođen svim potrebama poslovnog okruženja. Naša paleta proizvoda obuhvata arhiviranje i organizaciju sa registratorima, folijama “U” i “L”, PVC i kartonskim fasciklama, pregradnim kartonima, policama za dokumente, visećim fasciklama i stalacima, potpisnim mapama, gumicama za akta, jemstvenicima i kanapima, do korpi za otpatke i streč folijom za pakovanje. Takođe, uključujemo kancelarijski materijal, papirni materijal, PC dodatke, opremu za prezentacije, pribor za pisanje, školski pribor, štampače i kertridže, torbe i rančeve, kao i higijenske proizvode i hemiju. Naša široka ponuda, sastavljena s pažnjom prema svakom artiklu, odražava našu posvećenost zadovoljavanju različitih potreba kancelarijska oprema.
  1. Naša priča
Officepro, osnovan 2014. u Beogradu, predstavlja distributera i uvoznika kancelarijskog i školskog pribora, opreme za poslovne prostorije, IT opreme, hemijskih sredstava i drugih proizvoda. Naš cilj je postati prvi izbor za kancelarijski pribor i unapređenje radnog okruženja. Pažljivo smo odabrali svaki artikal u našem asortimanu kako bismo kupcima omogućili jednostavan odabir na officepro.rs. S ponosom ističemo profesionalan odnos, iskustvo, odgovornost i entuzijazam kao naše najveće prednosti. Sa širokim spektrom partnera, u našem asortimanu nalaze se i sopstveni brend CMYK staklene table, brend Printking, sertifikovani diler brenda Brother i uvoznik za brendove Edding, Canon, Konica-Minolta, Xerox…
  1. Kvalitet i ISO sertifikati
Brendovi koje nudimo u našem asortimanu zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, potvrđeni ISO sertifikatima. Ova međunarodno priznata priznanja svedoče o posvećenosti naših brendova prema izuzetnim standardima u različitim oblastima, obezbeđujući našim kupcima sigurnost i pouzdanost prilikom svake kupovine. Vaša satisfakcija i poverenje su u središtu naše misije, a ISO sertifikati su još jedan dokaz naše posvećenosti pružanju vrhunskih proizvoda.