Maarten Grosfeld is al 25 jaar makelaar en inmiddels

Maarten Grosfeld is al 25 jaar makelaar en inmiddels een bekend gezicht in Bergen op Zoom en omstreken. In al zijn jaren als makelaar hielp hij veel klanten aan een prettig nieuw onderkomen in Bergen op Zoom en de regio eromheen. Verhuurmakelaar Bergen op Zoom

Een huis kopen of verkopen is een ingewikkeld proces, waar een behoorlijk financieel belang mee gemoeid is. Verhuizen naar een nieuw huis of het verkopen van uw oude huis kent daarom tal van spannende momenten. Daarbij is prettige begeleiding ontzettend belangrijk. Dat weten als geen ander: het is immers al jaren ons dagelijks werk.

Bij Grosfeld Makelaardij, úw makelaar in Bergen op Zoom, staat persoonlijke aandacht centraal. Onze uitstekende dienstverlening biedt u de kwaliteit die u zoekt en daarbij hanteren wij een persoonlijke, betrokken benadering. Zo vindt u niet alleen een nieuw huis, maar ook een nieuw thuis.

Met al onze ervaring in Bergen op Zoom kennen wij de lokale markt uitstekend. Hierdoor spelen wij goed in op actuele ontwikkelingen. Of u nou op zoek bent naar een aankoop-, verkoop- of verhuurmakelaar: bij Grosfeld Makelaardij bent u aan het juiste adres. Ook voor taxaties van woningen kunt u bij ons terecht. 

Wij zijn een beëdigde NVM-makelaar, aangesloten bij de NWWI en gecertificeerd door vastgoedcert. Zo wordt onze kwaliteit niet alleen door ons, maar ook door externe partijen gegarandeerd. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in dit prachtige beroep, weten wij wat er komt kijken bij het aankopen, verkopen of huren van een huis. Korte lijnen en heldere communicatie zijn voor ons cruciaal om het u zo eenvoudig mogelijk te maken en zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Heeft u behoefte aan een fijne, persoonlijke begeleiding bij het vinden van een nieuw thuis? Neem dan contact met ons op!