Der er mange gyldige begrundelser for at bruge en ekspert billedtager til at fange dit bryllup, lejlighed eller ekstraordinære begivenhed i Fotograf modsætning til at være afhængig af en ledsager eller sammenligning med gøre som sådan, uanset om de har et moderne kamera.

Her er kun syv af dem:

1. Tid

Tid er en afgørende faktor for bryllupsfotograf at levere fantastiske billeder, og når du betaler en ekspert fotograf, er en ting, du næsten kan være sikker på, at du vil få en større mængde af deres tid, end du ville få fra en ledsager eller slægtning. Fotografen vil inden fotograferingen investere energi i et pre-shoot, møde eller kundeinterview, besøge området i tilfælde af, at personen ikke lige nu har noget bekendtskab med det, og bagefter i endelig planlægning få lidt margen at vælge, rengøre og kontrollere det nødvendige udstyr. Efter optagelsen vil den dygtige fotograf afsætte lidt margen til at kontrollere, hjælpe dig med at plukke, cykle og efterfølgende præsentere dine billeder. Mod slutningen af denne interaktion vil den indsigtsfulde fotografiske kunstner finde mulighed for at garantere, at kunden er tilfreds med det færdige resultat.

Ligesom stor gør-det-selv, afhænger pålidelig fantastisk fotografering af fantastisk arrangement. Som følge heraf vil ekspertbilledet have taget en imponerende sæson på adskillige år at fuldende deres:-

2. Håndværk

Det er ofte fristende at betragte fotografering som en ligetil ekspertise. Alt taget i betragtning kan enhver tage et billede, er det ikke sådan? Dette er måske indlysende og tilstrækkeligt sikkert, med programmerede kameraer, der håndterer centreringen af fokuspunktet og åbenhedsindstillinger for dig, vil selv den mest uøvede person faktisk ønske at tage fantastiske billeder.

En ekspert fotograf vil ikke være afhængig af et kameras programmerede indstillinger for at tage billederne, undtagen hvis de indser, at omstændighederne er gode til at bruge dem, og overraskende nok vil de sandsynligvis bruge en af kameraets programmerede selvindlæsertilstande. Af hvilken grund er dette vigtigt? Grundlæggende med den begrundelse, at programmerede kameraer utvivlsomt kan evaluere, hvor meget lys der reflekteres af en scene og indstille deres egen åbenhed, men kameraet har faktisk ikke nogen idé om, hvor meget den geniale scenen burde være, altså et kamera. kan levere et lysere billede, mens du optager en svag scene og et mere sløret billede, mens du optager en lysscene. Det gennemsnit, som kameraet bruger, kan uden tvivl få motiver til at blive under- eller overeksponeret.

Kameraets måling vil være tilstrækkelig til de fleste omstændigheder, men overvej en dame i tiden i en hvid kjole sat mod en kedelige kirkelige omgivelser. Kameraet på programmerede indstillinger vil tage et gennemsnit af scenen og producere en åbenhed, der ikke tager højde for den virkelighed, menighedens omgivelser er mere obskure end almindelige. Dette resulterer i, at detaljerne på, at damekjolen er over afdækket og derfor ikke er synlig på de sidste billeder.

Af denne grund siger jeg, at vælge en ledsager eller sammenligning med at tage billeder af en ekstraordinær begivenhed eller en vigtig begivenhed er et væddemål. Det er også uden henvisning til billedstykke eller lysstrategi! En region, hvor forskellen mellem upraktiserede og dygtige fotografiske kunstnere er meget større.

3. Hardware

Et køber dSLR-kamera – tilstrækkeligt af dets egen gør for en specialist, ikke arbejdet for en anmodende dygtig. Det siges ofte, mens man tager flotte billeder, at det vigtigste er den enkelte, der tager billederne. Alt taget i betragtning er en anstændig forståelse af fotografering og en anstændig grad af fantasi de vigtigste ressourcer, mens du pålideligt tager fantastiske billeder. Dette burde ikke betyde, at det udstyr, som en fotograf bruger, ikke desto mindre er ubetydeligt. Faktisk, mens de ansætter en ekspert fotograf, burde en vis sindsro absolut ledsage den måde, hvorpå de har den rigtige enhed til at tage sig af forretninger, selv under de mest ugunstige omstændigheder.

Dygtige kameraer og ekspertfokuspunkter er lavet til bedre forventninger end deres kundepartnere. Denne metode giver ikke kun forbedrede resultater, især i svagt lys, men det betyder også, at de er stærkere til et konsekvent ansvar. Dygtige billedtagere vil formidle et mere omfattende omfang af hardware for at lave et mere omfattende omfang af billeder i et mere omfattende omfang af forhold. De vil ligeledes vide, hvordan de lettere kan holde trit med deres hardware alt sammen, så det burde forblive i ideel stand i en sådan grad, at billedkvaliteten sjældent kompromitteres.

4. Pålidelighed

At tale om dygtig fotograferingshardware fører behageligt til urokkelig kvalitet. Dette indebærer på den ene side at have pålidelig hardware og på den anden side alternative handlinger til transport til en scene og sygdom.

Mens vi undersøger urokkelig kvalitet, undviger vi rundt i et lille minefelt med hensyn til at spørge en ledsager eller sammenligne med foto dit bryllup, fest, oc