Husdjursvänliga högskolor och universitet: en växande trend

Det kan tyckas vara en konstig idé till en början, men husdjursvänliga högskolor och universitet ökar. Det finns fortfarande många studentboenden som inte tillåter husdjur, men om tanken på att lämna ditt älskade husdjur hemma i månader i sträck medan du är på universitetet är något du inte kan acceptera, så borde du kunna hitta ett universitet eller högskola som erbjuder den kurs du vill ha och låter ditt husdjur stanna hos djurportal.se dig.

Nästan varje högskola har policyn att ogilla studenter som håller husdjur. Detta är så av ett antal anledningar. Husdjur anses vanligtvis vara illaluktande, bullriga och kapabla att bita eller klia sig. En annan stor oro är att vissa elever kan vara allergiska. Det finns också möjligheten att när det nya med att ha husdjuret har tagit slut, och eleverna blir upptagna med sina akademiska (och sociala) aktiviteter, kan de försumma eller överge sina husdjur. Detta skulle inte vara fördelaktigt för andra elever, och absolut inte heller skulle det vara fördelaktigt för husdjuret.

Det sker en mycket positiv utveckling. Många myndigheter börjar inse att det kan vara mycket fördelaktigt att ha husdjur. Dels är de en stor stressavlastare. Det verkar också som att husdjursägare tenderar att vara gladare och mer avslappnade än icke-djurägare. Att ha husdjur i närheten kan vara mycket fördelaktigt för universitetsstudenter. Det kan hjälpa dem att hantera stressen med tentor när den tiden kommer. Husdjur kan också hjälpa till att minska den initiala känslan av hemlängtan i början av terminen.

De största husdjursvänliga högskolorna och universiteten

Det närmaste att vara husdjursvänliga högskolor och universitet vad de flesta beträffar är att tillåta fisk eller små reptiler. Det verkar “säkert” nog, eller hur? Givetvis är ledarhundar och andra tjänstedjur tillåtna. Men under de senaste åren har många fler högskolor och universitet tillåtit vissa djur på försök. Detta är utmärkta nyheter för alla studenter som är bundna till universitetet som vill åka till college tillsammans med sina älskade husdjur.

De två stora universiteten MIT och UCLA kommer att tillåta katter som har kastrerats eller kastrerats. De kräver också att alla djurinokulationer är uppdaterade och att djuret är registrerat hos campushuset. Varje boende på golvet måste godkänna katten innan den får stanna där “” för att undvika problem med till exempel allergier.

Eckered College har speciella “husdjurshem” där katter och hundar är tillåtna, även om de måste väga mindre än 40 pounds, och återigen måste alla vaccinationer vara uppdaterade. Stephens College kommer att tillåta katter, hundar och kaniner i en av dess hallar, men bara på första våningen, så djurvänliga “platser” är begränsade.