Hoe stel ik wordpress en mysql in op uw hostsite??? Nou, nadat ik met succes mijn eerste wordpress- en mysql-blogsite heb opgezet, gratis gehost en vrij van advertenties, ja, je hebt het goed gehoord, dit is het woord dat je graag hoort: ‘gratis’ en spuug het woord gewoon uit en mensen hebben de neiging gek te worden. Hoe dan ook, ik heb besloten om de procedure voor het instellen van WordPress en MySQL op een gratis hostingsite te Webshop laten maken delen.

Natuurlijk wilt u eerst op de lijst zoeken naar een gratis hostingsite en ik stel voor om er een te kiezen met een positieve beoordeling. Sites met applaudisserende feedback kunnen je zeker redelijk genoeg ondersteunen, want als je dat niet doet, verspil je gewoon je tijd met het opzetten van je WordPress- en MySQL-site en met een knipoog en omdat het gratis is, kan de host je plotseling verwijderen of je site van de band verwijderen hun gratis gehoste sites. Een ding waar u ook rekening mee moet houden, is hoe snel hun ondersteuning is als u ooit om hulp moet vragen of om hulp moet vragen, WordPress en MySQL moet instellen. Hebben ze hier een ticketsysteem voor? U kunt dit ook bekijken in de feedback en recensies die voor hen beschikbaar zijn op internet. Nu bent u klaar om op WWW te surfen naar uw gratis hostingsite. Trouwens, ik gebruik 000webhost.com, wat ook het onderwerp is van onze zogezegde tutorial over het instellen van WordPress en MySQL voor die eerste timers en ei, je kunt ook noadz.com bekijken. Voor de doeleinden van dit tutorialartikel zou ik willen voorstellen dat we 000webhost.com gebruiken, dan kun je misschien naar een andere site van je keuze gaan. Het principe hier is dat we op zijn minst de basis begrijpen. U moet bepaalde procedures uitvoeren, zoals natuurlijk aanmelden en vervolgens uw account activeren. Nadat u uw account heeft geactiveerd, ontvangt u via e-mail enkele toegangsinformatie die u zult gebruiken om op uw site te navigeren. Dit is uw FTP-maptoegang. Hier zullen we op ingaan als we naar dit artikel gaan.
Volgende stap in de installatie van wordpress- en mysql-procedures. We moeten onze MySQL-database opzetten. Dit wordt een beetje technisch, maar wees geduldig. U moet zich nu als lid bij hun site aanmelden om toegang te krijgen tot de voor u beschikbare functie. Zoek naar CPANEL, ga je gang en klik erop en dit zal je een webpagina geven waar je veel dingen kunt zien. We hebben alleen Mysql nodig, selecteer het en je zult vragen om de gewenste databasenaam, gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. die u gaat gebruiken om toegang te krijgen tot uw database. Ga nu je gang en sla je werk op. Nadat je het hebt opgeslagen, ontvang je de gegevens die je zojuist hebt opgegeven. Ik stel voor dat je het opslaat. We zullen dit gebruiken om onze WordPress-php later te configureren… [setup wordpress en mysql]
We hebben nu twee van de belangrijkste stappen voltooid voor het instellen van WordPress en MySQL. Nu is het tijd om uw WordPress te downloaden. Jongens worden niet verward met wordpress.com en wordpress.org, het verhaal daarachter? Hmmm… oké, het is gewoon gemakkelijk, want deze .com is beperkt en kan het thema van je keuze niet ondersteunen en voor degenen die geld willen verdienen met hun site, staat het geen adsense toe, tenzij je anders de wereld gaat veranderen hehehe en er geen instellingen vereist zijn en dus het doel van onze setup wordpress en mysql-titel, terwijl aan de andere kant .org vrijwel het tegenovergestelde is van .com, snap je het?! goedJ. Google nu op “download wordpress.org”, zodat we verder kunnen gaan met de tutorial over het instellen van de WordPress- en MySQL-database.