I 2009 gennemgik jeg det mest transformerende år i mit liv, da jeg gennemgik en omvæltning fra mit “smukke” liv i Cape Town, der i sandhed smuldrede omkring mig, og jeg var nødt til https://stubbs.dk at gå tilbage til JHB. Mens min sjæl længtes efter havet og bjerget, var jeg også 100 % i stand til at værdsætte på det tidspunkt, Johannesburgs særlige levende, arbejde dominerende energi. Jeg var der for at arbejde hårdt, komme mig ud af depression og finansielt kaos, udvide, netværke mit tushi off og lave nogle fantastiske forretningsaftaler iført flere forskellige “hatte” det år.

Jeg kan huske, at det år var indbegrebet af NØGLER BUNCHES i mit liv. Og jeg mener 7 bundter!

Når jeg rejste let, uden mit eget personlige hjem det år – bogstaveligt talt med mit tøj, kontor, laptop og bil, blev jeg befriet for livsstilskomplikationer i traditionel forstand. Men det betød også, at hulen i min bil var FULDT AF NØGLER.

Jeg havde bogstaveligt talt 7 bundter det år. Det mindste sæt var min egen personlige nøgle… en ensom lille bilnøgle på en nøglering (jeg havde ikke længere min Harley Davidson nøgle længere efter den hårde beslutning om at skulle sælge den for at frigøre økonomiske forpligtelser). Et var til mit permanente “hjem” hos mine brødre, et andet sæt til mit “romantiske” liv, et andet sæt til et smukt rum, jeg sad ofte i huset, og selvfølgelig et sæt nøgler af typen “fangevogter” til Fashion TV Silverstar, hvor Jeg styrede og koordinerede arrangementer. Så havde jeg også en nøgle og fjernbetjening til den plads, jeg lejede, da jeg coachede kunder, og et sidste lille sæt til en lejlighed, jeg ejer, som var lejet ud til en fantastisk lejer. SHEWEEEEE…

Og nu og da blev jeg helt forvirret over de forskellige sæt, så jeg tyede til at sørge for, at de alle boede i min bil, den ene ting, der fulgte med mig hele tiden.

Men jeg elsker stadig denne metafor 3 år senere – det faktum, at 7 bundter nøgler gav mig frihed til at tilpasse mit liv det år ved at rejse let i enhver anden betydning af ordet.

Hvor mange nøgler har du, og giver de alle næring til din sjæl?

I 2012 er min nuværende metafor indbegrebet af antallet af flybilletter, jeg samler på. En del af min omlægning tilbage til Johannesburg for 3 år siden var altid at finde en måde i fremtiden at være en “splittet beboer” mellem disse to fantastiske byer i SA. Stadig på vagt over for, hvordan jeg rodede med min forretning i løbet af vores recession, holder jeg meget af den forestilling, at jeg kan rejse for at få det bedste fra begge byer.

Jeg har ikke lyst til at pakke sammen og flytte tilbage til havet, men skaber snarere et liv, der involverer at være i et fly ofte, bevæge mig rundt i SA og verden regelmæssigt, så min metafor om billetstumper stiger virkelig hurtigt.