Lad os se det i øjnene… vi lever i en verden med sociale netværk lige nu. Det er meget sandsynligt, at du, dine medarbejdere og nærmeste familiemedlemmer alle allerede bruger Facebook som en måde at indhente gamle venner eller holde dig opdateret om ting, der sker i nabolaget eller med yndlingsbands og Ny hjemmeside -selskaber. Hvis du ikke også bruger en Facebook-fanside til din virksomhed, er den hurtig at administrere og gratis, så hvad venter du på?! At oprette Facebook-profiler og fansider og opdatere dem regelmæssigt er gode til at hjælpe med at promovere din virksomhed og til branding. Hvis du har lidt plads i dit annoncebudget, kan det også varmt anbefales at tage det endnu et skridt videre og bruge Facebook-annoncer i forbindelse med din fanside. De kan være yderst fordelagtige for alle typer virksomheder, store eller små, lokale eller verdensomspændende og er ofte billigere end andre muligheder for betalt annoncering, der er tilgængelige i øjeblikket.

En af de største fordele ved at bruge Facebook-annoncer er, at de er så nemme at konfigurere! Facebook har gjort opsætning af annoncer og administration af dem så meget brugervenlig og tidseffektiv, at næsten enhver kan begynde at bruge dem til enhver tid. De rapporter, de giver dig, er også gode til at se, hvilke typer målgrupper der mest ser dine annoncer, og hvor ofte de hjælper dig med at justere og forbedre dine køretider og budgetter og få mest muligt ud af dine Facebook-annoncer.

Annoncer på Facebook ses af millioner af mennesker over hele verden. Hvis dine produkter eller tjenester er verdensomspændende, har du fordelen af at nå ud til målgrupper overalt og det meste af tiden for meget mindre end at bruge betalte annoncer med de store søgemaskiner. Derudover, hvis din virksomhed er landsdækkende eller endda kun en lille lokal virksomhed, giver Facebook dig mulighed for at målrette ind på meget små og specifikke områder for at vise dine annoncer og endda lader dig bestemme, hvilken aldersgruppe af mennesker dine annoncer vil appellere mest til . Der er en række andre demografiske oplysninger, der kan skræddersyes, så de også passer bedst til din målgruppe, så du altid kan sikre dig, at de rigtige personer, som med størst sandsynlighed vil opsøge dine produkter eller tjenester, ser dine annoncer til enhver tid.

Brug af Facebook-annoncer starter måske ikke umiddelbart salg, men brandingmuligheden for din virksomhed er astronomisk. At få dit navn ud der så meget som muligt er absolut en vigtig del af annoncering. En fordel ved at bruge Facebook-annoncer er, at selvom din annonce vises 1.000 gange om dagen, vil det ikke koste dig noget, medmindre nogen rent faktisk klikker på annoncen og går til din målrettede destinationsside for at drage fordel af din annonce eller promovering. Ja, at lave et øjeblikkeligt salg er altid at foretrække, men da din annonce bliver vist 1.000 gange, er det 1.000 flere personer, der vil se dit firmas navn, som måske ikke har været før. Hvis de ikke klikker, betaler du ikke, men de havde stadig en chance for at se de produkter, tjenester, du tilbyder, eller et salg, som du er i gang med, kan vække interesse for et fremtidigt behov. Om et par måneder, hvis behovet for et af dine produkter eller tjenester måtte opstå, og hvis din annonce var tiltalende eller fængende nok, vil de huske at slå dig op igen.