En spændt kamp mellem FC København vs. Man havde fundet sted i Danmark den 19. februar. Efter at have stået over for en deprimerende situation, fik Mercurial Man City en gylden mulighed for at vise deres bounce-backability i Danmark for at konfrontere FC  revisor københavn København i de to-kampe. benet sidste 32. etape af UEFA Cuppen. De blå fik fremgang fra gruppe A, efter at være endt i toppen af tabellen, en plads som de ikke er vant til, mens løverne endte i gruppe G som tredjepladsen.

Mandspositionen virkede ret stærk, da Manchester city-træner var sikker på grund af tilgængeligheden af både Shaun-Wright Phillips og Richard Dunne-spillere på holdet til UEFA Cup-kampen mod FC København, der gik et hold i Danmark. Hold dig opmærksom på liveresultaterne fra denne fantastiske kamp for at kende status for dine yndlings actionhelte. Yderligere to spillere, Micah Richards og Robinho (lår) fra Manchester city, spillede efter at være kommet sig over deres skader i tredje runde af revision københavn  kampe.

Da kampen blev sat i gang, virkede København hjælpeløse før Man city-spillernes kraftige angreb, så lykkes det at få hjørnespark fra deres svage forsvarsside. Men i midten af første halvleg kunne City ikke klare deres linjer på grund af offensivt angreb på deres forsvar fra københavnersiden, men boldbesiddelsen kom til sidst tilbage, da Ailton Almeida kun var få centimeter fra at trykke ind.

Under kampen skyldte Manchester city stor støtte fra folk til at præstere bedst i feltet. Det gjorde dem til en vis lettelse fra det sidste mareridt i Portsmouth for alle involverede med dem. Nogle af Manchester City-tilhængere forventede ikke god præstation på grund af deres sidste nederlag, men i denne kamp så de ud til at rette op på det. Hvis vi gennemgår kampen igen, så Manchester City-holdet på deres opgør mod et københavner, da de havde lavet hjemmearbejde i hjemmekampe i fodboldtræning.

Den 19. februar forsøgte Manchester City at overgive føringen mod FC København i den sidste fase af Uefa Cup’ens første kamp. City blev tildelt føringen to gange på grund af en slående præstation fra målmand Jasper Christiansen, der lod Nedum Onuoha skød i nettet. Kampen endte uafgjort med Fc Copenhagen 2-2 Man city.

Det var en fantastisk kamp for stærke hjerter at nyde, da publikum i feltet skabte et højtråbende miljø i sneen og vinden på Parken Stadion. City har brug for nogle lektier for at forbedre deres præstationer, da de i denne sæson er på udebane, da de burde starte med en energisk plan for at fastholde en række sejre med glimt af svaberg. I denne kamp var det mest afgørende øjeblik, da Shaun Wright-Phillips havde fundet en chance for at flytte bolden i nettet efter at have haft en pasning fra Robinho, men det blev ikke forsøgt på en god måde, fordi målmand Christiansen havde blokeret den let.