De mest beskidte hemmeligheder inden for hundefoderingrediensindustrien – du skal beskytte din hund

Jeg skal forberede dig på de oplysninger om hundefoderingredienser, du er ved at modtage. Det, jeg vil fortælle dig, kommer virkelig til at tære på hundefoder dig. Det vil få dig til ikke at ville købe mere kommercielt hundefoder, eller i det mindste ikke købe 99% af alle hundefodermærker derude. Du vil blive chokeret og væmmet. Du kommer til at blive vred over, at det faktisk kan ske. Du kommer til at undre dig over, hvorfor regeringen ikke beskytter dig og din hund. Du kommer til at undre dig over, hvordan dette kunne ske, uden at flere ved om det. Du vil straks tage skridt til at beskytte din hund. Det er foruroligende information og ja, før du overhovedet spørger, er disse fakta 100% sande.

Døde hunde er inkluderet i hundefoderingredienser

Når hunde ikke bliver adopteret på hundeinternater, bliver de normalt aflivet. Det er meget dyrt at begrave disse aflivede hunde, så de bliver ofte hentet af destruktionsfirmaer og brugt til at lave hundefoder og andet dyrefoder. De bliver “afsmeltet” ved at smide dem i store kar sammen med andre ingredienser ved meget høje temperaturer og derefter hakkes op og smeltes ned til en stor konglomerat smeltet suppe. Så døde hunde bliver “genbrugt” tilbage til hundefoder. Udtrykket “genanvendt” er et industribegreb. Når du fodrer din hund kommercielt hundefoder, kan du meget vel fodre hunden til din hund, selvom “hund” eller “hund” aldrig vil blive opført specifikt i ingredienserne. På et tidspunkt sendte Los Angeles alene 400.000 pund aflivede hunde og katte til destruktionsfabrikker. Den årlige renderingsvirksomhed på 2,4 milliarder dollar nævner ikke disse tal nogen steder på deres hjemmesider, der siger “genbrug”, og dyrefoderindustrien for mange milliarder dollar (mere end 13 milliarder dollars om året alene i USA) holder det stille. hemmelighed.

Når dyrebare familiekæledyr bliver uhelbredeligt syge, og familien beslutter sig for at aflive dem, eller når kæledyrshunde dør på operationsbordet, efterlader den efterladte familie ofte den døde hund hos dyrlægen. De fleste af disse hunde bliver dog ikke begravet eller hædret på nogen særlig måde. Ligesom skæbnen for de uønskede shelterhunde, bliver aflivede kæledyrshunde på dyrlægens kontor ofte sendt til destruktionsplanter for at blive omdannet til hundefoder. Det er rigtigt… elskede familiekæledyr bliver forvandlet til hundemad. Efterlad aldrig din hund på dyrlægens kontor, uanset hvad.

Tro det eller ej, det bliver endnu værre. Det barbiturat, der bruges til at aflive hunde (og andre dyr, der indgår i hundefoder såsom dyr i zoologiske haver), natriumpentobarbital, nedbrydes ikke fuldstændigt i renderingsprocessen. Med andre ord nedbryder høj temperatur ikke natriumpentobarbital. Så når du fodrer din hund, er der meget stor sandsynlighed for, at den er fyldt med en rest af det kemikalie, der bruges til at aflive hunde!

Hvis de døde hunde, der indgår i hundefoder, havde kræftsvulster eller smitsomme sygdomme, er det lige meget. De sendes stadig til renderingsfabrikken. Hvis de døde hunde var blevet behandlet med kraftige antibiotika og anden stærk medicin, indgår disse i karret på destruktionsanlægget. Hvis hunden bar en kæde om halsen, fik indsat kirurgiske stifter med tungmetaller, havde et loppehalsbånd på, er det lige meget. Intet er fjernet. Det hele er bare dumpet i med resten, mekanisk hakket op, opvarmet til meget høje temperaturer og forvandlet til hundefoder og andre produkter som kosmetik. Hvis hunden døde af kogalskab, ville hunden stadig blive samlet op af destruktionsplanterne, fordi dyrlæger ikke engang kalder det kogalskab. I stedet kalder de det eufemistisk “Canine Cognitive Dysfunction Syndrome (CDS).” FDA er i fuldstændig benægtelse om dette emne.

Syge og døende dyr er med vilje inkluderet som hundefoderingredienser

Husdyr, der er så syge, at de ikke kan stå op, bliver ofte hentet til destruktionsplanterne uden selv at blive testet for at se, hvad der gør dem så syge. Ofte vil dyret ligge der, indtil det er halvt råddent, før det bliver samlet op og bragt til destruktionsanlægget. Dyr i zoologisk have, der dør af mystiske årsager, bliver ofte ført til destruktionsanlægget. Hvis du fodrer din hund kommercielt hundefoder, kan du meget vel fodre dem med syge kvæg, syge heste, syge giraffer, syge flodhester, syge løver, osv. osv. Syge dyr er fair vildt for dyrefoderindustrien, og destruktionsplanter vil med glæde acceptere slagtekroppene uanset tilstanden. Der er ingen lov imod det, så de gør det, fordi det er rentabelt for dem at gøre det.