Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το σεξ

Τι είναι η εξάρτηση από το σεξ; Η υπερβολική εξάρτηση από το σεξ είναι ένας τρόπος με τον οποίο ορισμένα άτομα καταπραΰνουν τα συναισθήματά τους ή δυνητικά προσαρμόζονται στα βάρη kansex τους στο βαθμό που ο σεξουαλικός τρόπος συμπεριφοράς τους μετατρέπεται στη σημαντική μέθοδό τους για την αντιμετώπιση ιδιαίτερα δύσκολων στρεσών στην καθημερινότητά τους. Το άτομο συχνά δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν τον σεξουαλικό τρόπο συμπεριφοράς για οποιοδήποτε απίστευτο χρονικό πλαίσιο χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου. Ο σεξουαλικός διάβολος επενδύει πολλή ενέργεια κυνηγώντας τον σεξουαλικό του τρόπο συμπεριφοράς/ονείρων ή μπορεί να έχει πολλούς σεξουαλικούς τρόπους συμπεριφοράς.

2. Για ποιον λόγο πραγματικά τα άτομα αποδεικνύονται σωματικά εξαρτημένα; Αυτό είναι διαφορετικό για κάθε εθισμένο σεξ, ωστόσο ως επί το πλείστον υπάρχουν φυσικοί, ψυχικοί και βαθύτεροι λόγοι. Ακολουθεί μια σύντομη διευκρίνιση για κάθε αιτιολόγηση για το γιατί κάποιος μπορεί να μετατραπεί σε σεξουαλικό δολοφόνο. Ο φυσικός κακός είναι κάποιος που έχει διαμορφώσει το σώμα του για να παίρνει ενδορφίνες και εγκεφαλίνες (συνθετικά του εγκεφάλου) κυρίως μέσω της υποστήριξης μιας ονειρικής κατάστασης με την εκκένωση που δίνει αυτές τις συνθετικές ουσίες στο μυαλό τους. Διανοητικά, η ανάγκη να ηρεμήσει ή να ξεφύγει από τη σωματική, βαθιά ή σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να ζητήσει μια ουσία, ο πρώιμος δολοφόνος βρίσκει το σεξουαλικό φάρμακο κανονικά πριν από το ποτό ή τα φάρμακα. Βαθιά, ένα άτομο ολοκληρώνει το άνοιγμα του Θεού μέσα του με τον σεξουαλικό του καταναγκασμό. Ο καταναγκασμός είναι η απόκοσμή τους, τους παρηγορεί, τους γιορτάζει και είναι γενικά προσιτός και παρών. Έπειτα, υπάρχει ο σεξουαλικός που μπορεί να είναι δύο ή και τρεις από τους παραπάνω λόγους. Για το σκοπό αυτό, ένας ειδικός στην υπερβολική εξάρτηση από το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναρρώσει με προσήλωση στο σεξ.

3. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της καταναγκαστικής εξάρτησης από το σεξ και της υψηλής σεξουαλικής ορμής; Έχω ακούσει αυτήν την έρευνα σε σχεδόν κάθε δημόσιο κοινοπρακτικό πρόγραμμα ή δημόσια εκπομπή στην οποία έχω παρακολουθήσει μακροπρόθεσμα. Ένα άτομο με υψηλή σεξουαλική ορμή είναι ευχαριστημένο με το σεξ. Δεν χρειάζεται να εστιάσετε σε μια επιδιόρθωση για κάτι. όταν ο συνεργός τους λέει “ΟΧΙ” δεν τους κάνει να φύγουν από το χερούλι νομίζοντας ότι ο συνεργός τους τους απορρίπτει επιμελώς και πρέπει να ξεχάσει το σπίτι ή να ενεργήσει με άλλο τρόπο. Σε περίπτωση που μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό, οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να υπάρχει θέμα υποδούλωσης.

4. Θα μπορούσατε σε κάποιο σημείο να εξαρτηθείτε από τον αυνανισμό; Πράγματι, αυτή είναι κατά γενική ομολογία η πιο ευρέως αναγνωρισμένη προσήλωση στο σεξ που έχω αντιμετωπίσει στην εργασία με την εξάρτηση από το σεξ. Αυτή είναι συνήθως η πρωταρχική σεξουαλική συμπεριφορά που θα έχει ένας μεγάλος αριθμός από εμάς σε μια ανακατασκευασμένη υπόθεση. Αυτό είναι συνήθως όπου η σεξουαλική παρόρμηση ξεκινά με τους σεξουαλικούς ναρκομανείς και αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, δίνοντας λίγη προσοχή σε άλλους προβλεπόμενους τρόπους συμπεριφοράς, ως επί το πλείστον παραμένει δυναμικός.

5. Ποια δουλειά παίζει το πορνό στην καθήλωση στο σεξ; Η ερωτική ψυχαγωγία για τη συντριπτική πλειονότητα των σεξουαλικών δολοφόνων σε συνδυασμό με τον τυπικό αυνανισμό είναι το θεμέλιο για τους περισσότερους λάτρεις του σεξ. Πολλοί ερωτοχτυπημένοι έχουν εξαιρετικό πρόβλημα να ξεκαθαρίσουν από αυτό το μείγμα συμπεριφοράς. Το πορνό με όνειρο δημιουργεί έναν απίστευτο κόσμο που ο σεξουαλικός διάβολος επισκέπτεται σε όλη του την ανωριμότητα και σε άλλα στάδια διαμόρφωσης και δημιουργεί μια σχέση αντικειμένου που υποχρεώνει το στενό σπίτι και τον σεξουαλικό εαυτό τους να βασίζονται σε αυτά τα αντικείμενα και τα όνειρα για να ικανοποιήσουν τις βαθιές και σεξουαλικές τους απαιτήσεις. φορές πριν από την επαφή με ένα γνήσιο άτομο.

6. Θα μπορούσε να είναι κάποιος σεξουαλικός εθισμένος σε οποιαδήποτε στιγμή και να μην είναι σεξουαλικός με τον σύντροφό του ή τη σοβαρή του σχέση; Πράγματι! Ονομάζουμε αυτή τη μεταγενέστερη φάση της υπερβολικής προσήλωσης στο σεξ, σεξουαλική ανορεξία. Σε αυτή τη φάση της καταναγκαστικής προσήλωσης στο σεξ, ο δολοφόνος κλίνει προς τη χώρα των ονείρων και ονειρεύεται σεξ με τον εαυτό του ή με άλλους παρά κοινωνικό σεξ με τον σύντροφο ή τον συνεργό του. Ο δολοφόνος/ανορεξικός κρατιέται μακριά από το κοινωνικό σεξ και στη συνέχεια αρκετοί έχουν σεξουαλικές επαφές ασυνεπείς και συχνά σύμφωνα με το αίτημα των συνεργών και όχι των τοξικομανών/ανορεξικών.

7. Πώς είναι να ζεις με έναν σεξουαλικό δολοφόνο από τη σκοπιά ενός συνεργού ή εναλλακτικού συζύγου; Οι συνεργοί/σύζυγοι των σεξουαλικών κακοποιών αναφέρουν πολυάριθμα συγκρίσιμα συναισθήματα σχετικά με τη συμβίωση με τον σεξουαλικά τοξικομανή. Η αίσθηση της μοναξιάς είναι μια τυπική ανάμειξη σε συνεργούς σεξουαλικά δαίμονα, η αίσθηση ότι δεν μπορεί να ανοιχτεί και να σας εκπαιδεύσει σχετικά με τον «γνήσιο» εαυτό του. Η αταξία, ακόμη και αφού κάνεις συγκεκριμένους τρόπους συμπεριφοράς, ότι αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι αρκετό και η θλίψη που δεν επαρκεί. Η αγανάκτηση για διάφορες παραμελημένες ανάγκες προσωπικά και ως κυρία είναι πολλές φορές φυσιολογική.

8. Θα λάβουν βοήθεια οι συνεργοί ανεξάρτητα από το αν ο σεξουαλικός δολοφόνος δεν έχει; Πράγματι, ανεξάρτητα από το αν η τοξικομανής συνεχίζει να προσπαθεί να διεκδικήσει άγνοια της εξάρτησής της, η συνεργός μπορεί να λάβει βοήθεια και υποστήριξη για τον εαυτό της. Οι αισθήσεις της αγανάκτησης, της ατυχίας, της ανέχειας και των πολυάριθμων διαφορετικών συναισθημάτων που βιώθηκαν κατά τη διάρκεια των μακρών περιόδων ζωής με αυτήν την υποδούλωση θα επηρεάσουν ένα άτομο. Αυτά τα συναισθήματα πρέπει


Posted

in

by

Tags: